Zelftesters en zelftestproducten voor sexueel overdraagbare aandoeningen.

Voor een SOA-test kan je natuurlijk naar de dokter gaan, maar er zijn redenen dat je dit liever niet hebt. Het voelt niet fijn, je hebt er geen tijd voor, je schaamt je er voor, en daarnaast weet je nieteens zeker of je een SOA hebt. Daarom hebben wij hier thuistest producten, waarmee je jezelf kunt testen op een SOA. Deze producten geven vaak een goede aanduiding, vaak beter dan een bezoek bij een arts.

Gemakkelijk vanuit huis een SOA test uitvoeren

Hier hebben wij een aantal producten uitgezocht, die vrijwel anoniem, en zonder recept te koop zijn. De producten worden, in een discrete verpakking, naar uw huis gestuurt met de post. Voor een anonieme en duidelijke test op een SOA, zonder arts.

Hoe werkt het?

De zelftesters zijn zeer eenvoudig in gebruik. Op de verpakking staat een duidelijke uitleg over hoe u het product dient te gebruiken.
Sommige testers testen uw urine met een kleurstrip, en andere thuistesters dient u een beetje weefsel af te strijken met een steriel wattenstaafje.
De zelftesters zijn tot 99% betrouwbaar, en u heeft uw uitslag vaak al binnen 10 minuten.

Is dit veilig?

De thuistesters die hier te koop staan zijn uiteraard goed getest en bijna altijd betrouwbaar. Voor het beste resultaat moet u natuurlijk wel gewoon naar een arts.

Betalingen en mijn gegevens

Betalingen aan apotheken die bij ons zijn aangesloten zijn uiterst veilig. De verbinding waarover u betaald is SSL beveiligd (https), en de betaling gaat via Buckaroo, een bekende online betaalprovider. Let u bij de site altijd wel op de keurmerken van McAfee™ en VeriSign™ (Norton Secure™).
Uw gegevens, die nodig zijn bij het bestellen, worden door de aangesloten apotheken uiterst veilig opgeslagen, en worden nooit verkocht / verleend aan derden.

Levertijd

Vaak worden producten - na goedkeuring van uw betaling en eventueel online recept - binnen 1 of 2 werkdagen verstuurd.

Vind de juiste thuistest