Informatie over de syfilis thuistester (easyhome).

Voor de SOA Syfilis - vaak verkeerd gespeld als; sifilis, siefielis, syfieles, sifiles, sifilus, syfilus

Afbeelding van de Syfilis thuistester (EasyHome) voor de SOA Syfilis.
Om u te testen op syfilis kunt u de Easy Home Syfilis Zelftest gebruiken. Deze zelftest is uiterst betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Binnen 10 minuten weet u of u bent besmet met syfilis.

Meer informatie over de syfilis thuistester (easyhome).

Syfilis is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). De bacterie Treponema Pallidum is de veroorzaker van deze aandoening. Syfilis kan worden overgedragen door elk vorm van seksueel contact (via penis, vagina, anus of mond). Pijnlijke, gevoelige zweertjes kunnen het gevolg zijn. De bacterie verspreidt zich via het bloed door heel het lichaam en kan uiteindelijk ernstige schade aanbrengen aan de organen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent om de schade in te perken en ernstige gevolgen te voorkomen.

Hoe werkt de syfilis thuistester (easyhome)?

Het testen op syfilis kunt u zelf thuis doen met behulp van de Syfilis Thuistest. Bij besmetting maakt het lichaam antilichamen aan tegen de bacterie. De Syfilis Thuistest toont aan of antilichamen in het bloed bevinden. Door middel van een prikje in de vinger maakt u een bloedmonster. Dit is overigens niet pijnlijk. Breng het bloed aan op het testplaatje en voeg daar een aantal druppels van de bijgeleverde vloeistof aan toe. Na 10 minuten leest u het resultaat van het venster af.
Negatief: in het venster verschijnt één gekleurde streep. U bent niet besmet met Syfilis.
Positief: in het venster verschijnen twee gekleurde strepen. U bent hoogstwaarschijnlijk besmet.

Verschijnen er geen streepjes na 15 minuten, dan is de test niet goed uitgevoerd. Doe de test na 2 dagen nog een keer, met een nieuwe syfilis test.

Betrouwbaarheid van de syfilis thuistester (easyhome).

De betrouwbaarheid van deze test is vrijwel 100%. Indien de test goed werkt (te controleren via het controlestreepje) weet u vrijwel zeker of u wel of niet besmet bent.

Waar is de syfilis thuistester (easyhome) te koop?

Je kunt de syfilis thuistester (easyhome) voor o.a. de behandeling van SOA Syfilis zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 16,50 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel