Informatie over de alles in 1 thuistester.

Voor de SOA's Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya, gonnoroe, gonnorroe, gonoroe, gonoreu, gonorreu, gonnoreu, trigomonas, trichomonisas, trichomoniasis

Afbeelding van de Alles in 1 thuistester voor de SOA's Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas.
Deze klinische SOA Zelftest is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft u de mogelijkheid thuis te testen of u besmet bent met een van de meest voorkomede SOA's: chlamydia, gonorroe of trichomonas.

Meer informatie over de alles in 1 thuistester.

De drie meest voorkomende SOA's zijn: Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. Deze klinische SOA Zelftest is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft u de mogelijkheid thuis te testen of u besmet bent met een SOA.

Hoe werkt de alles in 1 thuistester?

Heeft u het idee dat u besmet bent met Chlamydia, Gonorroe of Trichomonas na het hebben van onveilige seks, dan kunt u deze betrouwbare SOA test bestellen. De test zal discreet thuis worden bezorgt in een neutrale niet herkenbare verpakking. U volgt de meegeleverde bijsluiter. Zorg dat u de tijd neemt voor de test zodat het klinische materiaal goed gebruikt kan worden voor een optimale en betrouwbare uitkomst. De monsters kunt u opsturen aan bijgesloten adres. Na 7 dagen (verzending 2 dagen, testanalyse duurt 5 dagen inclusief administratieve verwerking) kunt u de uitslag online opvragen.

Betrouwbaarheid van de alles in 1 thuistester.

Microbiome heeft een zeer betrouwbare SOA Zelftest ontworpen waarmee zowel mannen als vrouwen zichzelf thuis kunnen testen op een SOA. Een professionele analyse, die in ziekenhuizen worden toegepast, maakt dat deze SOA Zelftest zo betrouwbaar is. De methode die bij deze test wordt toegepast is in 2008 bekroond met de Amsterdam Inventor Award. Met deze SOA Zelftest kunt u zichzelf testen op Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. Houdt u rekening met incubatietijd, de tijd die tussen de besmetting en uiterlijke klachten. De incubatie tijd van Chlamydia ligt tussen de 1-3 weken, Gonorroe heeft een incubatietijd van 2-12 dagen en Trichomonas zit tussen de 1-4 weken in. U kunt voor die tijd wel testen, maar dan zal er nog geen betrouwbare uitslag volgen, daarom vragen wij u altijd de incubatie tijd aan te houden voor u gaat testen.

Waar is de alles in 1 thuistester te koop?

Je kunt de alles in 1 thuistester voor o.a. de behandeling van SOA's Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 46,50 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel