Informatie over de syfilis zelftest (test-point).

Voor de SOA Syfilis - vaak verkeerd gespeld als; sifilis, siefielis, syfieles, sifiles, sifilus, syfilus

Afbeelding van de Syfilis Zelftest (Test-Point) voor de SOA Syfilis.
Treponema pallidium is de bacterie die de SOA Syfilis veroorzaakt. Deze bacterie komt voor in de mond, vagina, penis of anus In een later stadium van besmetting kan de bacterie zich ook in het bloed bevinden waardoor deze door het hele lichaam verspreid wordt.

Meer informatie over de syfilis zelftest (test-point).

Syfilis begint met zweertjes op of rond het besmette gebied, dit ontstaat tussen 2 en 12 weken na de besmetting. Deze zweertjes gaan binnen 2 a 3 weken vanzelf weer weg ook zonder behandeling. Na enkele weken of maanden heeft de Syfilis zich over het hele lichaam via de bloedbaan verspreid, u kunt zich grieperig voelen en last hebben van vlekjes op de huid. Ook deze klachten verdwijnen weer vanzelf, wanneer u echter niet behandeld bent tijdens het eerste of tweede stadia van de besmetting komt u in de 'sluimerfase'. De bacterie zit nog steeds in het lichaam en u blijft besmettelijk, u merkt hier niets van. Het derde stadium kan dan het gevolg zijn. Er zullen zonder behandeling vrijwel overal in het lichaam ontstekingen en beschadigingen ontstaan, in de organen, maar ook in de huid en botten. Hersenvlies ontsteking en verwarring of verlamming kunnen het gevolg zijn van onbehandelde Syfilis.

Hoe werkt de syfilis zelftest (test-point)?

Met een simpele vingerprik weet u of er een besmetting van Syfilis aanwezig is in het bloed. Doordat er anti-lichamen worden aangemaakt na besmetting is dit duidelijk te achterhalen met de Test-point Syfilis test. U plaatst het bloedmonster op de testcasette en wacht ongeveer 10 minuten op de uitslag.

De Test-Point Syfilis Test bevat de volgende componenten:
1 Aluminium zakje met de Syfilis testcassette
1 Steriele lancet voor de vingerprik
1 Pleister
1 Druppelflesje
1 Bijsluiter

Betrouwbaarheid van de syfilis zelftest (test-point).

De uitslag van deze test is (3 weken na de besmetting) vrijwel 100% accuraat. Uw bloed wordt getest op aanwezige antilichamen voor syfilis. U plaatst een klein druppeltje bloed (uit uw vingertop, voelt u bijna niets van), op een testcasette, en na een paar minuten heeft u de uitslag.

Waar is de syfilis zelftest (test-point) te koop?

Je kunt de syfilis zelftest (test-point) voor o.a. de behandeling van SOA Syfilis zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 16,50 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel