Medicatie voor SOA's

Voor een SOA kan je natuurlijk naar de dokter gaan, maar er zijn redenen dat je dit liever niet hebt. Het voelt niet fijn, je hebt er geen tijd voor, je schaamt je er voor. Gelukkig kun je met het gemak van het internet via onze website een hoop informatie inwinnen over SOA's - Doe de online check, probeer een zelftest voor de zekerheid, en mocht je echt een soa hebben - dan kun je hier je medicatie opzoeken.

Zelf medicatie kopen

Medicatie kopen op het internet is natuurlijk een grijs gebied. Wie kent de viagra-mailtjes niet? Daarnaast geldt voor zware medicatie natuurlijk dat je een recept moet hebben.
Gelukkig hebben wij hier op onze site een goede europese internetapotheker gevonden, die artsen in huis hebben om jou digitaal een recept te geven. Je kunt hier dan ook niet zomaar je medicatie kopen - voordat je order goedgekeurd wordt wordt deze eerst bekeken door een gecertificeerde arts die aangenomen is door deze apotheker, om jou via afstand een recept te geven, of te weigeren.

Hoe werkt het?

De medicatie is zeer eenvoudig in gebruik. Net als medicatie die je van de apotheker krijgt. In de bijsluiter staat een duidelijke uitleg over hoe u het product dient te gebruiken.
De medicatie kan bestaan uit pillen, tabletten, capsules, cremes of drankjes.

Is dit veilig?

De medicijnen die hier te koop staan zijn uiteraard goed getest en bijna gecontroleerd. Er zijn europese en nederlandse keurmerken aanwezig op alle producten

Betalingen en mijn gegevens

Betalingen aan apotheken die bij ons zijn aangesloten zijn uiterst veilig. De verbinding waarover u betaald is SSL beveiligd (https), en de betaling gaat via Buckaroo, een bekende online betaalprovider. Let u bij de site altijd wel op de keurmerken van McAfee™ en VeriSign™ (Norton Secure™).
Uw gegevens, die nodig zijn bij het bestellen, worden door de aangesloten apotheken uiterst veilig opgeslagen, en worden nooit verkocht / verleend aan derden.

Levertijd

Vaak worden producten - na goedkeuring van uw betaling en eventueel online recept - binnen 1 of 2 werkdagen verstuurd.

Vind de juiste medicatie

SOA Informatie Medicatie
Chlamydia Informatie Medicatie
Gonorroe Informatie Medicatie
Herpes Informatie Medicatie
Candida Informatie Medicatie
Trichomonas Informatie Medicatie
Genitale Wratten Informatie Medicatie
Syfilis Informatie Medicatie