Informatie over de candida test-point 1 test.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Candida Test-point 1 test voor de SOA Candida.
Snelle thuistest voor het aantonen van een Candida Schimmelinfectie. Test uzelf met de Candida Test en binnen 10 minuten weet u meer.

Meer informatie over de candida test-point 1 test.

Candida (Albicans) is een schimmelinfectie. Het behoort officieel niet tot de seksueel overdraagbare aandoeningen. Het ontstaat namelijk niet door seksueel contact. Wel is het mogelijk de infectie over te dragen. Candida wordt veroorzaakt door gistachtige schimmels. Deze gist dragen veel mensen bij zonder er last van te hebben. Door toename van de hoeveelheid gist kunnen er klachten ontstaan. Bijvoorbeeld door een verminderde weerstand of bij gebruik van antibiotica. In sommige gevallen komt de schimmelinfectie opnieuw terug. Dit kan erg vervelend zijn. Overigens is Candida goed te behandelen.

Hoe werkt de candida test-point 1 test?

U kunt zelf testen of u te maken heeft met Candia. Hiervoor gebruikt u de Candida Test. Met een steriel wattenstaafje maakt u een uitstrijkje. Dit doet geen pijn. Binnen 10 minuten is duidelijk of u besmet bent met Candida.

Betrouwbaarheid van de candida test-point 1 test.

De Candida test is zeer eenvoudig en handig in gebruik. Het is uiterst betrouwbaar (90%).

Waar is de candida test-point 1 test te koop?

Je kunt de candida test-point 1 test voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 12,95 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel