Informatie over de candida thuistest.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Candida Thuistest voor de SOA Candida.
Het testen op Candida kunt u eenvoudig zelf doen met deze gebruiksvriendelijke Easy Home Candida Zelftest, met behulp van een wattenstaafje.

Meer informatie over de candida thuistest.

Wanneer u last heeft van acute jeuk, vaginale afscheiding, rode schaamlippen of een pijnlijk gevoel bij het plassen, dan is het mogelijk dat u te maken heeft met de schimmelinfectie Candida. Veel vrouwen dragen de gist bij zich, maar het veroorzaakt geen infectie. Deze test werkt met een simpelwattenstaafje en controlelijnen, die verkleuren.

Hoe werkt de candida thuistest?

Het testen op Candida kunt u eenvoudig zelf doen met deze gebruiksvriendelijke Easy Home Candida Zelftest . U maakt een uitstrijkje met een wattenstaafje. Draai het wattenstaafje 5 keer. Op deze manier weet u zeker dat u verschillende delen van de vagina heeft bereikt voor de test. Vervolgens brengt u het wattenstaafje in de oplossing van het bovenste gedeelte van de testcassette. Draai het bovenste deel van de testcassette een kwartslag. De waterige oplossing komt in aanraking met het membraam die antilichamen bevat. Deze antilichamen zullen reageren met de Candida gisten. Na 10 minuten leest u het resultaat van het venster.

Resultaat aflezen van de Candidia Zelftest: - Candida infectie gedetecteerd (uitslag positief): de controle lijn en de testlijn kleuren blauw.
- Geen Candida infectie (uitslag negatief): enkel de controle lijn kleurt blauw.

Betrouwbaarheid van de candida thuistest.

Deze test is zeer betrouwbaar. Er zit een testlijn en een controlelijn op de tester, hiermee kunt u controleren of de test goed werkt, en wat de uitslag is.

Waar is de candida thuistest te koop?

Je kunt de candida thuistest voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 17,90 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel