Informatie over de gyno daktarin 2% creme.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Gyno Daktarin 2% Creme voor de SOA Candida.
Gyno Daktarin is een geneesmiddel dat ingezet wordt om schimmelinfecties van de vagina te behandelen.

Meer informatie over Gyno Daktarin 2% Creme.

Gyno Daktarin is een geneesmiddel dat ingezet wordt om schimmelinfecties van de vagina te behandelen. De werkzame stof Miconazol bestrijdt schimmels door de celwand ervan te beschadigen. De schimmel groeit daardoor niet verder en sterft uit. Op deze pagina kunt u Gyno Daktarin creme bestellen.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Gyno Daktarin 2% Creme?

De crème wordt gebruikt om schimmelinfecties van de schede en de ruimte tussen de schaamlippen te behandelen. Breng de crème eenmaal daags door middel van de applicator diep in de schede aan, bij voorkeur `s avonds. Gebruik een applicator slechts eenmaal, om herbesmetting te voorkomen. Zet de behandeling tenminste 10 dagen door (ook tijdens menstruatie). Indien nodig kan de partner ook worden meebehandeld, door dagelijks wat crème op de eikel en voorhuid aan te brengen.

Waar is de gyno daktarin 2% creme te koop?

Je kunt Gyno Daktarin 2% Creme voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 47,75 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel
Treated € 49,00 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel