Informatie over de fluconazol 200 mg.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Fluconazol 200 mg voor de SOA Candida.
Fluconazol is een antischimmelmiddel dat gebruikt wordt bij verschillende schimmel- en gistinfecties.

Meer informatie over Fluconazol 200 mg.

Fluconazol is een antischimmelmiddel dat gebruikt wordt bij verschillende schimmel- en gistinfecties. De werkzame stof Fluconazol beschadigt de celwand van de schimmel waardoor deze sterft. U kunt hier Fluconazol bestellen of meer informatie lezen.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Fluconazol 200 mg?

De dagelijkse dosis is afhankelijk van de aard en ernst van de schimmelinfectie. Schimmelinfecties waar meerdere toedieningen nodig zijn, moeten worden voortgezet totdat de verschijnselen van de infectie over zijn en de laboratoriumtesten aangeven dat de actieve schimmelinfectie tot rust is gekomen. Bij patiënten (ook kinderen) met een verminderde nierwerking moet de dosis fluconazol worden aangepast.

Lees voor meer informatie de bijsluiter.

Waar is de fluconazol 200 mg te koop?

Je kunt Fluconazol 200 mg voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 47,75 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel