Informatie over de famvir 125mg 10 tabl..

Voor de SOA Herpes - vaak verkeerd gespeld als; herpus, herpis

Afbeelding van de Famvir 125mg 10 tabl. voor de SOA Herpes.
Famvir is een antiviraal middel. Het wordt voorgeschreven bij virale infecties als gordelroos en genitale herpes.

Meer informatie over Famvir 125mg 10 tabl..

Famvir is een antiviraal middel. Het wordt voorgeschreven bij virale infecties als gordelroos en genitale herpes. Famvir zorgt dat de vermenigvuldiging van het virus stopt. Het pakt de oorzaak van de infectie aan. De werkzame stof is famciclovir. Het middel is verkrijgbaar in 125mg, 250mg en 500mg.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Famvir 125mg 10 tabl.?

Het is verstandig om bij de eerste symptomen van de infectie het middel direct te gebruiken. Vermenigvuldiging wordt dan gelijk gestopt vanaf de begin fase. Voor de juiste dosering volgt u het advies van uw huisarts op. De behandeling is afhankelijk van de infectie.

Voor genitale herpes: 1 tablet (250mg), 3 maal daags, gedurende 7 dagen.

De dosering is tevens afhankelijk van de staat van uw afweersysteem. Uw huisarts zal aangeven welke dosering u dient te gebruiken. Maak de Famvir kuur altijd volledig af om te voorkomen dat het virus terugkomt. Zorg dat u geen seksueel contact heeft in de behandelperiode.

Waar is de famvir 125mg 10 tabl. te koop?

Je kunt Famvir 125mg 10 tabl. voor o.a. de behandeling van SOA Herpes zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 148,49 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

381,75 - Famvir 250 mg 15 tabl.
559,06 - Famvir 500mg 14 tabl.