Informatie over de diflucan 150 mg.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Diflucan 150 mg voor de SOA Candida.
Diflucan is een geneesmiddel voor de behandeling van gist- en schimmelinfecties.

Meer informatie over Diflucan 150 mg.

Diflucan is een geneesmiddel voor de behandeling van gist- en schimmelinfecties. Het wordt met name veel gebruikt om candida infecties te behandelen. Een candida infectie van de vagina, wat vaak witte vloed (fluor vaginalis) veroorzaakt, is hierin de meest voorkomende. Deze vorm van infectie wordt candidiasis genoemd.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Diflucan 150 mg?

Diflucan bestrijdt schimmels en gisten door de celwand daarvan te beschadigen. De cellen kunnen zich daardoor niet meer vermenigvuldigen. Hierdoor zal de infectie zich niet meer uitbreiden en kan deze door het lichaam opgeruimd worden.

De capsule dient met een ruime hoeveelheid water of bij de maaltijd te worden ingenomen. De capsules moeten heel worden doorgeslikt, zonder te kauwen De capsules rechtopstaand of zittend doorslikken.
De voorgeschreven kuur geheel afmaken. Voor infecties van de mond- of keelholte is de kuur meestal 7 of 14 dagen, echter langere kuren komen ook voor.

Waar is de diflucan 150 mg te koop?

Je kunt Diflucan 150 mg voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 53,00 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel