Informatie over de canesten gyno.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Canesten Gyno voor de SOA Candida.
Canesten Gyno is een geneesmiddel voor het behandelen van vaginale schimmelinfecties.

Meer informatie over Canesten Gyno.

Canesten Gyno is een geneesmiddel voor het behandelen van een vaginale schimmelinfectie. De werkzame stof clotrimazol remt de groei van de schimmel, waardoor de infectie verdwijnt. U kunt hier meer informatie lezen en Canesten online bestellen zonder recept.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Canesten Gyno?

Volg altijd de bijsluiter. Meestal zult u gedurende drie opeenvolgende dagen eenmaal per dag een tablet in de vagina in moeten brengen. Doe dit bij voorkeur voor het slapen gaan. Gebruik de bijgeleverde applicator om het tablet zo diep mogelijk in de vagina in te brengen. Gooi de applicator hierna weg of reinig hem zorgvuldig met warm water.

Gebruik Canesten Gyno niet tijdens de menstruatie. Maak de kuur altijd compleet af, ook als de klachten al eerder verdwenen zijn. Na het inbrengen van een tablet of de crème is geslachtsgemeenschap af te raden.

Waar is de canesten gyno te koop?

Je kunt Canesten Gyno voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 48,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel