Informatie over de azitromycine 500 mg.

Voor de SOA Chlamydia - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya

Afbeelding van de Azitromycine 500 mg voor de SOA Chlamydia.
Een chlamydia behandeling bestaat uit 2 pillen met daarin 500 mg Azitromycine en beide pillen moeten tegelijkertijd worden ingenomen voor de behandeling van chlamydia.

Meer informatie over Azitromycine 500 mg.

Azitromycine is een generiek antibioticum dat gebruikt wordt bij de behandeling van verschillende bacteriële infecties. Azitromycine wordt ook wel azithromycin genoemd.

Azithromycin (azitromycine) is een vorm van antibiotica dat het actieve bestanddeel azitromyine bevat. Dit geneesmiddel werdt in de jaren 90 door Pfizer op de markt gebracht onder de naam Zithromax. Deze vorm van medicatie wordt door artsen vaak gebruikt om chlamydia te behandelen.

Azithromycin (azitromycine) bevat het bestanddeel genaamd azitromycine. Dit is een antibioticum die tot de klasse van macrolide antibiotica behoort en ingezet kan worden bij de behandeling van verschillende bacteriële infecties. Het is werkzaam vanwege het de schadelijke bacteriën remt in hun ontwikkeling en verspreiding. Dit gebeurt omdat de antibiotica hun eiwitsynthese verstoort.

Deze bacteriën vereisen de aanmaak van bepaalde soorten eiwitten om hun genetisch materiaal te kunnen kopiëren en zich dus te kunnen vermenigvuldigen. Zodra dit proces door de macrolide antibiotica wordt tegengehouden kan het immuunsysteem dat wat van de bacterie is overgebleven vernietigen en opruimen.

Hoe werkt Azitromycine 500 mg?

Volg altijd de aanwijzingen van de arts op.
Bij chlamydia neemt u eenmalig 1 dosering van 1000 mg (2 tabletten van 500 mg). Wanneer u niet de volledge dosering inneemt is er kans dat u niet geneest en loopt u meer kans op antibioticaresistentie.
Slik de tabletten altijd heel door. Niet kauwen of breken.
Neem Azitromycine met water in. Overschrijd nooit de voorgeschreven dosering.
Zuivel, ijzer en zink kunnen de werking van Azitromycine verminderen en kunnen dus genezing van chlamydia voorkomen. Veel mensen nemen de pillen dan ook 2 uur voor of na de maaltijd in en nemen geen tussendoortjes/dranken gedurende deze periode.
Zorg dat u tot 7 dagen na het innemen van de pillen geen onbeschermde seks heeft om herbesmetting te voorkomen. Azitromycine maakt u namelijk niet immuun voor chlamydia en elke keer dat u in contact met een drager van deze SOA komt kunt u weer opnieuw chlamydia krijgen.
Zorg ervoor dat vaste sekspartners mee behandeld worden om herbesmetting te voorkomen.

Waar is de azitromycine 500 mg te koop?

Je kunt Azitromycine 500 mg voor o.a. de behandeling van SOA Chlamydia zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 51,99 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel