Informatie over de aldara creme.

Voor de SOA Genitale Wratten - vaak verkeerd gespeld als; gentiale wratten, genitale vratten, genietalen wratten

Afbeelding van de Aldara creme voor de SOA Genitale Wratten.
Aldara crème is een geneesmiddel voor de seksueel overdraagbare aandoening (SOA) genitale wratten.

Meer informatie over Aldara creme.

Genitale wratten zijn goedaardige huidafwijkingen die veroorzaakt worden door het HPV virus. Dit wordt meestal overgedragen tijdens seksuele activiteiten. Deze genitale wratten komen doorgaans voor rondom de schaamstreek en anus. Na orale seks is het ook mogelijk dat de wratten in of rondom de mond voorkomen. Deze zogenaamde wratten zijn goed behandelbaar met aldara crème.

Hoe werkt Aldara creme?

Ondanks dat de genitale wratten goedaardig zijn en vaak vanzelf weer verdwijnen, is het uiteraard toch beter om ze te behandelen. Aldara crème kunt u zelf smeren op de plaatsen waar de genitale wratten zich bevinden. De werkzame stof imiquimod helpt het lichaam tegen de groei van ongewenste huidcellen. Na korte tijd zou het effect al merkbaar moeten zijn. Genitale wratten zijn besmettelijk, het is daarom belangrijk om een condoom te gebruiken tijdens uw seksuele activiteiten om besmetting te voorkomen.

Waar is de aldara creme te koop?

Je kunt Aldara creme voor o.a. de behandeling van SOA Genitale Wratten zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 146,49 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel