Informatie over de aciclovir tabletten.

Voor de SOA Herpes - vaak verkeerd gespeld als; herpus, herpis

Afbeelding van de Aciclovir tabletten voor de SOA Herpes.
Aciclovir tabletten bevatten aciclovir, een antiviraal geneesmiddel oftewel een virusremmer. Artsen schrijven dit medicijn voor bij een infectie met bepaalde virussen, waaronder het herpes simplex-virus, het herpes zoster-virus en het herpes genitalis-virus. De werkzame stof in Aciclovir (aciclovir) zorgt ervoor dat het virus zich niet kan voortplanten, waardoor het uitdooft

Meer informatie over Aciclovir tabletten.

Aciclovir zijn tabletten die gebruikt kunnen worden bij de behandeling van het herpes simplex virus (van beide soorten 1 en 2), een aandoening die meestal door seksueel contact overgedragen word. Dit product is de generiek versie van de bekende Zovirax tabletten, en heeft dezelfde werking.

Er bestaat geen medicatie waarmee herpes genezen kan worden.
Wel kunnen de symptomen behandeld worden.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Aciclovir tabletten?

De tabletten Aciclovir moeten in hun geheel worden ingenomen met wat vloeistof. Dit mag voor, tijdens of na de maaltijd. Een kuur met dit geneesmiddel duurt gemiddeld 5 tot 7 dagen. Maak de kuur helemaal af, ook als u al eerder geen klachten mee heeft.

Waar is de aciclovir tabletten te koop?

Je kunt Aciclovir tabletten voor o.a. de behandeling van SOA Herpes zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 47,00 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel