Informatie over de zelitrex 250 mg 60 tabl..

Voor de SOA Herpes - vaak verkeerd gespeld als; herpus, herpis

Afbeelding van de Zelitrex 250 mg 60 tabl. voor de SOA Herpes.
Zelitrex, met als werkzame stof valaciclovir, is een antiviraal middel. Zilitrex wordt voorgeschreven bij herpes genitalis, gordelroos en andere virusinfecties.

Meer informatie over Zelitrex 250 mg 60 tabl..

Zelitrex werkt antiviraal doordat de werkzame stof zorgt dat virussen zich niet meer kunnen delen. Herpes genitalis is een SOA die wordt veroorzaakt door een virus dat lijkt op het koortslipvirus. Herpes genitalis kan opgelopen worden door direct genitaal contact met iemand die het virus draagt. Enkele dagen na besmetting ontstaan pijn en jeuk rond de genitaliën. Zelitrex doodt dit virus niet, maar remt het waardoor het minder klachten geeft.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Zelitrex 250 mg 60 tabl.?

De gebruikelijke dosering is 500 mg (één 500 mg tablet of twee 250 mg tabletten) tweemaal daags.
Bij de eerste keer dat de infectie optreedt moet u Zelitrex gebruiken gedurende 5 dagen, of maximaal 10 dagen als uw arts dat heeft voorgeschreven.
Bij een terugkerende infectie is de behandelduur gewoonlijk 3 tot 5 dagen.

Waar is de zelitrex 250 mg 60 tabl. te koop?

Je kunt Zelitrex 250 mg 60 tabl. voor o.a. de behandeling van SOA Herpes zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
Treated € 280,47 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

50,99 - Zelitrex 500mg 10 tabl.
246,70 - Zelitrex 500mg 40 tabl.