Informatie over de tarivid 200 mg 14 tabl..

Voor de SOA Gonorroe - vaak verkeerd gespeld als; gonnoroe, gonnorroe, gonoroe, gonoreu, gonorreu, gonnoreu

Afbeelding van de Tarivid 200 mg 14 tabl. voor de SOA Gonorroe.
Tarivid is een medicijn voor het bestrijden van infecties aan de nieren, urinewegen, geslachtsorganen (gonorroe), het maagdarmkanaal en luchtwegen. De werkzame stof is ofloxacine.

Meer informatie over Tarivid 200 mg 14 tabl..

Tarivid is een medicijn voor het bestrijden van infecties aan de nieren, urinewegen, geslachtsorganen (gonorroe), het maagdarmkanaal en luchtwegen. De werkzame stof is ofloxacine. Tarivid is een chinolon-antibioticum en pakt bacteriële infecties aan. Het doodt de bacteriën en blokkeert de werking van een eiwit. Hierdoor kan de bacterie zich niet meer vermenigvuldigen. De infectie verdwijnt.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Tarivid 200 mg 14 tabl.?

Volg het advies van uw huisarts en lees vooraf de bijsluiter goed door. Slik de tabletten met water door, zonder te kauwen. Neem de tabletten niet in met melkproducten. Het is mogelijk dat door kalk het middel minder werkzaam wordt. Na inname van een dosis werkt het medicijn binnen 1 tot 2 uur en is 12 tot 24 uur werkzaam. De lengte van de kuur hangt af van de infectie. In het algemeen duurt de behandelperiode 7 tot 10 dagen. Onderbreek de Tarivid kuur niet en maak de kuur volledig af.

Waar is de tarivid 200 mg 14 tabl. te koop?

Je kunt Tarivid 200 mg 14 tabl. voor o.a. de behandeling van SOA Gonorroe zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 39,50 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

28,00 - Tarivid 400mg 7 Tabl
55,99 - Tarivid 400mg 14 Tabl.