Informatie over de gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g voor de SOA Candida.
Gyno Miconazol is een creme voor de behandeling van schimmelinfecties van de vagina.

Meer informatie over Gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g.

Gyno Miconazol is een creme voor de behandeling van schimmelinfecties van de vagina. De werkzame stof, miconazolnitraat, beschadigt de celwand van schimmels. Hierdoor kunnen schimmels zich niet vermenigvuldigen en sterven deze af.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g?

Bij dit geneesmiddel worden applicatoren geleverd. Gebruik iedere applicator slechts een keer. Breng eenmaal daags ('s avonds) de inhoud van een applicator diep in de schade aan. Plaats de applicator op de tube creme, en knijp in de tube totdat het stopteken geheel zichtbaar is. Zet de behandeling 14 dagen voort, ook al zijn de klachten al eerder verdwenen.

Lees voor het gebruik aandachtig de bijsluiter en volg altijd de aanwijzingen van de arts.

Waar is de gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g te koop?

Je kunt Gyno-miconazolnitraat vaginale creme 20mg/g voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 48,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel