Informatie over de erythromycine 250mg 28 tabl..

Voor de SOA's Chlamydia, Gonorroe - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya, gonnoroe, gonnorroe, gonoroe, gonoreu, gonorreu, gonnoreu

Afbeelding van de Erythromycine 250mg 28 tabl. voor de SOA's Chlamydia, Gonorroe.
Erythromycine is het antibioticum dat de groei van vele soorten bacteriën remt. Het belemmert de eiwitaanmaak binnen de bacteriën, waardoor deze niet kunnen groeien.

Meer informatie over Erythromycine 250mg 28 tabl..

Erythromycine is het antibioticum dat de groei van vele soorten bacteriën remt. Het belemmert de eiwitaanmaak binnen de bacteriën, waardoor deze niet kunnen groeien. Erythromycine wordt voorgeschreven bij infecties met bacteriën (onder andere chlamydia en acne).

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Erythromycine 250mg 28 tabl.?

Erythromycine is een bacteriostatisch antibioticum. Dit betekent dat het middel voorkomt dat eiwitten zich kunnen delen, waardoor de bacteriën niet kunnen groeien. De infectie zal daardoor na enkele dagen afnemen. Na inname verspreidt dit middel zich via het bloed in het lichaam en komt vervolgens in de meeste weefsels terecht. Erythromycine dringt door op plaatsen waar andere antibiotica dat minder goed doen. Artsen schrijven dit middel bij verschillende bacteriële infecties voor, zoals bij huidinfecties (acne), soa zoals chlamydia en gonorroe en luchtweginfecties.

Waar is de erythromycine 250mg 28 tabl. te koop?

Je kunt Erythromycine 250mg 28 tabl. voor o.a. de behandeling van SOA's Chlamydia, Gonorroe zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 48,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

96,00 - Erythromycine 250mg 56 tabl.