Informatie over de clarithromycin 250mg.

Voor de SOA Chlamydia - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya

Afbeelding van de Clarithromycin 250mg voor de SOA Chlamydia.
Claritromycine is een antibioticum (macrolide antibioticum). Het middel is effectief bij bacteriële infecties.

Meer informatie over Clarithromycin 250mg.

Claritromycine is een antibioticum (macrolide antibioticum). Het middel is effectief bij bacteriële infecties. Het remt de groei van bepaalde bacteriën, doordat Claritromycine de vorming van essentiële eiwitten van deze bacteriën remt. Zonder eiwitten kan een bacterie niet groeien. Het medicijn wordt gebruikt voor het behandelen van luchtwegeninfecties, longontsteking, keelontsteking, bijholte en neusholteontsteking, huidinfecties, chlamydia en bij een maag of darmzweer.

Wanneer bacteriën ongevoelig zijn geworden voor andere antibiotica, zoals penicilline of u bent allergisch voor penicilline, dan wordt vaak Claritromycine ingezet als medicijn om de bacteriële infecties tegen te gaan.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Clarithromycin 250mg?

De tabletten met een weinig water innemen. Van Clarithromycine Abbott 250 mg en Clarithromycine Abbott Forte 500 mg wordt er gewoonlijk één tablet 's morgens en één tablet 's avonds, tijdens de maaltijden, ingenomen. In het geval van Clarithromycine Abbott Uno 500 mg wordt (worden) het tablet (de tabletten) in één keer ingenomen, liefst tijdens de maaltijden en altijd op hetzelfde ogenblik van de dag. De Clarithromycine Abbott Uno 500 mg tabletten moeten in hun geheel worden doorgeslikt.

Waar is de clarithromycin 250mg te koop?

Je kunt Clarithromycin 250mg voor o.a. de behandeling van SOA Chlamydia zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 48,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel