Informatie over de amoxicilline 500mg 21 caps..

Voor de SOA Chlamydia - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya

Afbeelding van de Amoxicilline 500mg 21 caps. voor de SOA Chlamydia.
Amoxicilline is een penicilline antibioticum. Het medicijn helpt tegen bacteriële infecties. Artsen schrijven dit middel vooral voor bij luchtweginfecties, blaasontsteking, darmvliesontsteking, Chlamydia, longontsteking, hersenvliesontsteking, ziekte van Lyme of na een tandheelkundige ingreep (trekken van een tand of kies).

Meer informatie over Amoxicilline 500mg 21 caps..

Amoxicilline werkt 6 tot 8 uur. Het middel verspreidt zich via het bloed in het weefsel en doodt diverse soorten bacteriën. Na een paar dagen merkt u dat de klachten minder zijn. Amoxicilline wordt in sommige gevallen voorgeschreven als voorzorgsmaatregel om infecties te voorkomen. Dit gebeurt vaak voorafgaand aan de ingreep bij mensen met een verhoogd risico op infecties.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Amoxicilline 500mg 21 caps.?

  • slik de capsule heel door met een glas water vlak voor of tijdens de maaltijd
  • neem de doseringen goed verdeeld over de dag in, met ten minste 4 uur ertussen. Neem nooit 2 doseringen in 1 uur
  • gebruik Amoxicilline CF capsules niet langer dan 2 weken. Als u zich dan nog steeds ziek voelt, ga dan terug naar uw arts

Waar is de amoxicilline 500mg 21 caps. te koop?

Je kunt Amoxicilline 500mg 21 caps. voor o.a. de behandeling van SOA Chlamydia zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 53,90 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

53,90 - Amoxicilline 250mg 21 caps.