Informatie over de aciclovir creme.

Voor de SOA Herpes - vaak verkeerd gespeld als; herpus, herpis

Afbeelding van de Aciclovir creme voor de SOA Herpes.
Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een infectie met het herpes virus.

Meer informatie over Aciclovir creme.

Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een infectie met het herpes virus. Aciclovir remt de vermenigvuldiging van herpes simplex en herpes zoster virus. Hierdoor stopt de groei van het virus en zullen de klachten na enkele dagen afnemen. Het virus wordt echter niet compleet gedood.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Aciclovir creme?

Met Aciclovir creme kunt u proberen de klachten bij een herpesinfectie sneller te laten overgaan. Dit werkt echter niet bij iedereen even goed. De behandeling met Aciclovir is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en de aard van de infectie. Volg daarom de instructies van de arts op en lees voor gebruik de bijsluiter.

Waar is de aciclovir creme te koop?

Je kunt Aciclovir creme voor o.a. de behandeling van SOA Herpes zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 48,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Treated € 65,75 1 - 2 werkdagen Gratis! Bestel