Informatie over de zithromax 250mg 6 capsules.

Voor de SOA Chlamydia - vaak verkeerd gespeld als; chlamidia, chlamidya, glamidia, glamidya

Afbeelding van de Zithromax 250mg 6 capsules voor de SOA Chlamydia.
Zithromax is een bacteriostatisch geneesmiddel. Het remt de groei van bepaalde bacterien, waardoor het bacteriele infecties geneest. Zithromax wordt vooral toegepast bij chlamydia infecties, infectie van ademhalingsorganen, keel en huid.

Meer informatie over Zithromax 250mg 6 capsules.

Zithromax wordt veel voorgeschreven om een chlamydia infectie te behandelen. Chlamydia is de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening (soa). Het is een infectie van slijmvliezen met de bacterie chlamydia trachomatis. Alle slijmvliezen kunnen met deze bacterie besmet raken. Zithromax remt de eiwit aanmaak van deze bacterie, waardoor deze niet meer kan groeien.

Hiernaast kan Zithromax worden voorgeschreven bij infecties van de longen, luchtpijp, keel en keelamandelen, neusbijholten, middenoor en de huid.

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Zithromax 250mg 6 capsules?

Volg altijd de instructies van de arts. Bij een antibiotica kuur is het van belang dat u de kuur geheel afmaakt, ook al zijn de klachten eerder verdwenen. Als u te vroeg met de kuur stopt, is de kans groot dat de infectie snel terugkeert.

Meestal moet er eenmaal daags een tablet ingenomen worden. Lees voor meer informatie de bijsluiter.

Waar is de zithromax 250mg 6 capsules te koop?

Je kunt Zithromax 250mg 6 capsules voor o.a. de behandeling van SOA Chlamydia zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 57,50 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

48,00 - Zithromax 250 mg 4 capsules