Informatie over de sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml.

Voor de SOA Candida - vaak verkeerd gespeld als; candieda, kandida, kandieda

Afbeelding van de Sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml voor de SOA Candida.
Itraconazol is zeer effectief bij het bestrijden van schimmelinfecties. Het wordt gebruikt bij schimmel en gistinfecties van de huid, mond (spruw), nagels, inwendige organen en in en rond de vagina.

Meer informatie over Sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml.

Itraconazol is zeer effectief bij het bestrijden van schimmelinfecties. Het wordt gebruikt bij schimmel en gistinfecties van de huid, mond (spruw), nagels, inwendige organen en in en rond de vagina. Candida is een veelvoorkomende gist die mogelijk infecties kan veroorzaken. Itraconazol helpt om de schimmel of gistinfectie tegen te gaan. Het middel verzwakt de celwand van schimmels en gisten. Hierdoor sterven deze af. Na het afronden van de kuur zijn de klachten minder en zal de schimmelinfectie verdwijnen. Het medicijn is verkrijgbaar als capsules en drankje (Sporanox).

Download bijsluiter

Deze bijsluiter is bedoeld voor informatieve doeleinden. Voor verdere informatie over de fabrikant verwijzen wij u naar de bijsluiter in de verpakking.

Hoe werkt Sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml?

Neem het drankje minstens één uur voordat u iets gaat eten of drinken. Vul het bijgeleverde maatbekertje tot 10ml en spoel gedurende 20 seconden het middel goed door de gehele mond.

De dosering hangt af van de type schimmelinfectie. De behandeling van een schimmelinfectie van de huid, nagels, mond en vagina verschilt. Lees in de bijsluiter welke dosering u moet gebruiken. Volg altijd het advies van uw huisarts.

Waar is de sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml te koop?

Je kunt Sporanox (itraconazol) 10mg/ml 150 ml voor o.a. de behandeling van SOA Candida zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele medicatie toegestuurd krijgt. Namaak medicatie en nep medicatie kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele medicatie zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 71,00 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel
Deze medicatie is ook in andere vorm/aantallen verkrijgbaar;

71,00 - Itraconazol 100 mg 15 caps.