Informatie over de insti hiv zelftest 1 st..

Voor de SOA Hiv - vaak verkeerd gespeld als; hiv, aids, h i v, hiv virus, hiv-virus, human immunodeficiency virus, seropositief

Afbeelding van de INSTI HIV Zelftest 1 st. voor de SOA Hiv.
Met de INSTI hiv zelftest kunt u thuis vaststellen of u besmet bent met het hiv-virus infectie. De test is gemakkelijk uit te voeren en geeft snel uitsluitsel: het resultaat is binnen enkele minuten bekend

Meer informatie over de insti hiv zelftest 1 st..

Met de INSTI hiv zelftest kunt u thuis vaststellen of u besmet bent met het hiv-virus infectie. De test is gemakkelijk uit te voeren en geeft snel uitsluitsel: het resultaat is binnen enkele minuten bekend. U kunt de INSTI hiv zelftest bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Hoe werkt de insti hiv zelftest 1 st.?

De INSTI hiv zelftest werkt op basis van een bloedanalyse. De test controleert of er hiv1- en hiv2-antilichamen in het bloed aanwezig zijn. Het lichaam maakt deze antistoffen aan na een besmetting met het hiv-virus. Meestal zit er een periode van een aantal weken tussen het moment van besmetting en het aanmaken van de antistoffen. Het is daarom aan te raden om de test pas 22 dagen na een mogelijke besmetting uit te voeren om een onjuiste diagnose te voorkomen. Is de uitslag van de test negatief (er zijn geen antistoffen gevonden), dan kunt u de test na ongeveer drie maanden voor de zekerheid herhalen.

Betrouwbaarheid van de insti hiv zelftest 1 st..

De seksueel overdraagbare aandoening hiv wordt veroorzaakt door een virus. Dit 'human immunodeficiency virus' vermindert de weerstand. Hierdoor wordt iemand die besmet is met hiv steeds sneller en vaker ziek. Als hiv niet wordt behandeld met medicijnen, kan de ziekte overgaan in aids; een aandoening waarbij het immuunsysteem niet meer werkt en het lichaam zich niet meer kan verweren tegen ziekten. Aids kan daardoor leiden tot de dood.

Met de INSTI hiv test kunt u in alle rust en privacy controleren of het hiv-virus aanwezig is in uw bloed. Is dat inderdaad het geval, dan kunt u zich laten behandelen met medicijnen. Hiv is helaas (nog) niet te genezen, maar met de juiste medicatie kan het virus wel tot stilstand worden gebracht. Het is wel heel belangrijk om zo snel mogelijk met de behandeling te beginnen. De kans dat het afweersysteem wordt afgebroken is dan uiterst klein. Bovendien kan een tijdige behandeling ervoor zorgen dat u het virus ook niet meer kunt overdragen op anderen.
 

Waar is de insti hiv zelftest 1 st. te koop?

Je kunt de insti hiv zelftest 1 st. voor o.a. de behandeling van SOA Hiv zonder recept kopen bij de volgende online apotheken:

LET OP
Bij het online bestellen van de is het van groot belang dat je de originele test toegestuurd krijgt. Namaaktests en neptests kunnen levensgevaarlijk zijn! De Europese internetapotheken hieronder leveren uitsluitend originele tests zoals je ook bij een normale apotheek zou ontvangen.
Ga voor het beste resultaat alsnog langs bij een arts!
Leverancier Prijs Verzendtijd Verzendkosten Bestel
DokterOnline € 29,95 1 - 3 werkdagen Gratis! Bestel